Back to work!
3 september 2018 Maggy, New!, Trends

De kids zitten terug achter de schoolbanken en dat betekent voor iedereen de terugkomst van de dagelijkse structuur en routine! Het is ook opmerkelijk frisser en dat komt goed uit, want wij zijn he-le-maal klaar om jou te doen stralen met de nieuwste fashion-tips voor dit najaar!

Dat mooie zomertintje op je huid is de ‘perfect match’ met onze opvallend kleurrijke collectie! Ja, hoor, je hoeft niet meteen over te stappen naar donkere sombere kleuren! Bij MAGGY kleden we je NU! Passend voor dit weer en voor deze temperaturen!

Hier in België leven we lang in een tussenseizoen, temperaturen tussen de 20 en 10 graden. Vorig jaar begon het pas te vriezen vanaf 1 december, dat wil dus gelukkig zeggen dat we nog een hele lange periode tegemoet gaan waarbij we kunnen gaan ‘layeren’.

Layeren wil zeggen: in laagjes werken. Je start met een interessante basis, maar je weet precies wat toe te voegen bij een frissere dag. Zo krijg je niet alleen voldoende warm, zo creëer je vooral verscheidenheid, afwisseling in je looks en interessante combinaties die je uit de anonimiteit van de massa halen!

WE LOVE THAT! Kom het snel uit proberen!

Terug naar overzicht