New arrivals!!! Zomercollectie???
20 februari 2017 Kleding, Mode, Zomer collectie

De term ‘see now, buy now, wear now’ is in vele ‘high fashion’ brands ‘hot’ tegenwoordig! En dat is niet gek!
 De seizoenen verschuiven, dat kunnen we allen merken. Voor 31 december wordt het eigenlijk niet meer zo koud. Temperaturen van +15°C in december zijn niet ongewoon meer. Na Nieuwjaar blijft het dan wel nog een tijdje koud. De communicantjes staan de laatste jaren steeds te bibberen in hun blote beentjes! Een zacht voorjaar is al enkele jaren verleden tijd!

Daarom is het dus niet zo gek om de nieuwe collecties die nu stilletjes aan het leveren zijn, niet meer ‘zomercollecties’ te noemen, maar wel ‘new arrivals’. Het grootste deel van de nieuwe spullen die nu in de rekken komen te hangen kan je namelijk onmiddellijk dragen! Vandaar ‘see now, buy now, wear now’ of ‘nu te zien, nu te koop, nu te dragen’.

Echte zomerspullen kan je er ook wel tussen vinden, handig indien je een reisje hebt gepland naar de winterzon! Maar ook daar kan je vaak ’s avonds een laagje extra verdragen!
Kom dus eens binnen bij MAGGY, we geven je graag advies hoe je kan ‘Mixen & Matchen’ om jouw look aan te passen aan het weer!

Terug naar overzicht