Vernieuwde modeboetiek
10 februari 2016 Maggy, Winkel

Modezaak Maggy aan de Vlasmarkt onderging de voorbije twee maanden een complete make over en het eindresultaat is indrukwekkend.

De nieuwe zaak is een pareltje.

Maggy startte in 1983 in een pand dat al snel te klein bleek. De zaak verhuisde naar een nieuwbouw net naast de deur. In 2000 volgde opnieuw een uitbreiding en werd in het gebouw waar het allemaal begon een volwaardige Esprit shop ondergebracht. Nu, elf jaar later, werd een derde pand toegevoegd en één grote, eigentijdse modezaak gecreëerd met nog meer bekende modemerken en een verhoogd winkelcomfort voor de klant. “Wat niet veranderde, is onze persoonlijke aanpak”, benadrukt Maggy. Het is allerminst toeval dat de slogan ‘Dezelfde Maggy, in een nieuw kleedje’ tijdens de verbouwingen aan de gevel prijkte.

Maggy, dochter Claudia en hun team zijn terecht trots op het resultaat van de verbouwingen. “We hebben de voorbije maanden hard gewerkt om voor onze klanten het verschil te maken”, vertelt Claudia. “Het was voor onze klanten niet erg praktisch om telkens via de straatkant van de ene zaak naar de andere te gaan”, glimlacht Maggy. “Ook voor ons was dat allesbehalve evident. Met de verbouwingen is dat probleem van de baan en kunnen we onze klanten het comfort bieden dat ze verdienen. Er zijn nu ook meer en grotere pashokjes. Dat lijkt misschien een detail, maar dat is het absoluut niet.” Het uitbreiden van de winkelvloer biedt niet alleen meer comfort. “Klanten hebben nu ook een grotere keuze. We kunnen namelijk meer modelabels een plaats geven”, vertelt Claudia.

Maggy is sinds vorig weekend opnieuw open. Na de zomervakantie pakt Maggy uit met een nieuwe, uitgebreide herfst- en wintercollectie.

Bron: Editie Dendermonde

Terug naar overzicht

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *